Dag -7 / Woensdag 14 maart 2012

Nog 7 dagen te gaan en dan gaan Annique en ik op reis. Deze keer gaan we op rondreis naar Indonesië. We vliegen volgende week woensdag van Amsterdam naar Dubai en daarna van Dubai naar Jakarta op Java. De eerste accomodatie hebben we al gereserveerd (in Bogor iets ten zuiden van Jakarta). Net als onze vorige reizen willen we ook weer proberen om een verslag bij te houden. Dus de mini-laptop gaat weer mee. Nu maar hopen dat er voldoende Wifi punten zijn maar van wat we er van gelezen hebben zit dat wel goed. We hebben de meeste inkopen voor de vakantie al gedaan en komende dagen en weekend moeten we nog de laatste dingetjes regelen.
Zoals je ziet is de website in een geheel nieuw jasje gestoken. Enderzijds om het ons tijdens de reis wat makkelijker te maken om de reisverslagen bij te werken. En anderzijds omdat de vorige website erg verouderd was. Zoals je ziet staat er bovenaan de pagina een menu waarin je op de verschillende pagina’s kan komen. Onderaan de pagina zie je een banner met vlaggetjes. Dit zijn de vlaggen van de landen waar Annique en ik zijn geweest. Sommige zijn zelfs aanklikbaar.
Bovenaan de pagina onder het menu zie je een banner met kleine foto’s. Deze foto’s zijn allemaal met mijn telefoon gemaakt en rechtstreeks naar de website gestuurd. Tijdens de vakantie proberen we dit ook met regelmaat te doen onder voorbehoud van wifi natuurlijk. Nou alvast veel leesplezier gewenst. Wij tellen de daagjes al af……….