Een regenachtige dag in Kamloops

Het was wel weer clear in Clearwater dat er een hoop water uit de lucht kwam. Sinds gistermiddag 2 uur regent het hier onophoudelijk. Na het ontbijt vertrekken we zuidwaards over de highway 5 richting Kamloops. Tot vlak voor Kamloops blijft het helaas stug doorregenen. Onderweg naar Kamloops pakken we natuurlijk weer wat caches mee.

In Kamploops aangekomen bezoeken weer eerst het visitors centre waar we ons laten vertellen waar we kunnen kamperen, waar het centrum is en waar we kunnen parkeren. Kamloops is een plaats met 84.000 inwoners. De grotere plaatsen lijken in niets op wat we tot nu toe hebben gezien. Hier zijn veel winkelcentra en fastfoodketens. Maar enfin in het centrum aangekomen blijkt de hoofd winkelstraat een beetje een aanfluiting te zijn. In ieder geval geen gezellige winkelstraat. We zien wel een coffeeshop die we later wellicht nog een bezoekje gaan brengen. We besluiten, ook gezien het weer, de stad maar te gaan verkennen door wat caches te gaan zoeken. We komen onder andere bij een oorlogsmonument, twee parken, een achteraf straatje met een cache die erg listig verstop is. (Applaus voor Annique) en op en bij het treinstation.

Halverwege de middag gaan we in 1 van de koffieshops een lekker kopje koffie en thee halen. Terug bij de RV gekomen rijden we naar het door ons uitgezochte RV park 8 km buiten de stad. Er aangekomen vinden we het er zo vreselijk uitzien dat we naar een ander RV park vertrekken. Dit ligt echter aan de andere kant van de stad, zo’n 30km verderop. Helaas ziet ook dit park er ook niet zo mooi uit als wat we de afglopen tijd gewend zijn. Echter zijn we natuurljik van alle gemakken voorzien en boeken we toch maar een plaatsje. We zitten per slot van rekening toch de hele avond binnen en het park heeft wel weer draadloos internet (-: